Onze oplossingen

Zakelijke bewakingscamera’s

Wilt u iets doen ter preventie van diefstal, inbraak of vandalisme en wil je daarnaast jouw bedrijf in de gaten houden terwijl je niet op die locatie bent? Er zijn tal van mogelijkheden op het gebied van IP-bewakingscamera’s. Zo zijn wij actief in verschillende sectoren zoals de zorg, onderwijs, industrie en agrarische sector. Met ons zorgvuldige offerte proces onderscheiden wij ons ten opzichte van onze concurrenten. Wij zijn specialist op het gebied van IP-camerabeveiliging en helpen u graag bij het zoeken naar een passende oplossing op het gebied van camerabeveiliging.

Particuliere beveiligingscamera’s

Maak het inbrekers niet te makkelijk. Beveiligingscamera’s werken preventief tegen inbraak en vandalisme. Vanaf elke locatie zie je met je smartphone desgewenst 24/7 wat er in en om jouw woning gebeurd. Een speciale recorder neemt de beelden van de beveligingscamera op, deze beelden zijn eenvoudig terug te kijken. Voor elke wens hebben wij een passende lens. Met een gratis en vrijblijvende offerte zoeken wij voor u uit welke beveiligingscamera’s passen bij uw wensen. Wij bieden tal van mogelijkheden om een veilige woonomgeving te creëren. Van camera’s en recorders, tot deurbellen. Wij installeren het bij je thuis.

Voorbeeld offertes

Let op! Wij hebben nog nóóit een identieke offerte opgemaakt. Dat komt omdat we graag een offerte op maat willen maken die past bij uw wensen. Maar we willen u toch op voorhand een indicatie geven wat een dergelijke installatie kost. Hiernaast hebben we vijf voorbeeld offertes vrijgegeven van totale installaties.

Lievere een offerte op maat ontvangen? Dat kan! Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Ontvang meer informatie

Overweeg je IP-beveiliging aan te schaffen? Ontvang gratis en vrijblijvend meer informatie. Samen met jou kijken we naar wat IP-beveiliging voor jou kan betekenen. Naderhand kunnen wij een afspraak maken voor een gratis inventarisatie. Aansluitend sturen wij een geheel vrijblijvende offerte.

© 2021 Uwcamerabeveiliger.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline
×

Klik op het icoon om te WhatsAppen

× WhatsApp met ons