Particuliere oplossingen

Er is bewezen dat inbrekers woningen waar een degelijk camerasysteem is aangelegd liever overslaan. In de meeste gevallen werkt een IP-beveiligingsinstallatie dus preventief. Helaas zien wij in de praktijk vaak dat men de put pas dempt als het kalf verdronken is. Men kiest pas voor een IP-camera installatie nadat er ingebroken is! Wees de inbrekers een stap voor en kies tijdig voor het beveiligen van uw woning en eigendommen.

Wat zijn de mogelijkheden van IP beveiliging voor mij als particulier?

Beveiliging

In de meeste gevallen worden de camera’s geïnstalleerd ter preventie van inbraak, diefstal of vandalisme. Wordt er alsnog ingebroken, of is er sprake van vandalisme dan zijn de haarscherpe beelden een onmisbare schakel bij het vinden van de dader/daders. Wij hebben meerdere klanten waarbij de camera’s hun diensten hebben bewezen. Vandalen zijn opgepakt en schade kon op de daders verhaald worden.

Deurbel met camera en intercom

Naast de standaard beveiliging is het ook mogelijk om een deurbel camera met intercom te installeren. U krijgt een melding zodra er iemand voor uw deur staat. Via de intercom kunt u op afstand met uw smartphone praten met de persoon die bij u voor de deur staat. Dit kan uiteraard wanneer u thuis bent, zodat u voor u de deur opent altijd weet wie er voor staat. Maar het kan ook wanneer u in het buitenland bent en er iemand voor uw deur staat. U heeft dus altijd en overal zicht op uw voordeur.

WiFi camera’s

Heeft u geen mogelijkheid tot het trekken van UTP kabels, dan is er ook nog de mogelijkheid om WiFi camera’s te installeren.

Onze werkwijze

Wij regelen de installatie van A tot Z. Uwcamerabeveiliger.nl is al sinds 2012 bezig met camerabeveiliging en heeft zich in de afgelopen jaren steeds verder gespecialiseerd op alle vlakken van camerabeveiliging. Dat camera’s tegenwoordig worden aangesloten op internet (IP) biedt veel meer mogelijkheden dan vroeger. Dat maakt de installatie daarentegen ook complexer. De installatie moet nauwkeurig aangesloten worden om conflicten met andere apparatuur te voorkomen.

  • Stap 1: Inventarisatie
  • Stap 2: Offerte
  • Stap 3: Installatie
  • Stap 4: Oplevering
  • Stap 5: Ondersteuning

Maak een afspraak

Voor elk woonhuis en elke portemonnee hebben wij een passende oplossing.  Zowel bedraad als draadloos zijn er verschillende mogelijkheden. Onze HSCA-specialisten kunnen u exact vertellen wat voor uw situatie de beste oplossing is.

Wilt u meer weten? Vul hiernaast uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

© 2021 Uwcamerabeveiliger.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline