Zakelijke oplossingen

IP-camera’s voor de zakelijke markt zijn er voor preventie van inbraak, diefstal en vandalisme. Maar er kan nog zoveel meer! Voor elke branche bieden wij passende oplossingen die het ondernemerschap zorgelozer, leuker en meetbaarder maken. Heb jij wel eens nagedacht over de volgende mogelijkheden?

Camera bewaking

IP-camera’s moeten natuurlijk doen waar ze voor gemaakt zijn: beveiligen! In tegenstelling tot de analoge systemen is het beveiligingen door middel van IP-camera’s vele malen beter!

Toezicht in stallen en schuren

IP-beveiliging binnen de agrarische sector zorgt voor zorgelozer ondernemen. Wij hebben al veel boeren in de regio Ommen mogen voorzien van IP-camera’s.

IP-camera’s als marketing-tool

Bewaken is het hoofddoel van IP-camera’s. Maar wist je ook dat je met een IP-camera kunt meten hoeveel klanten er in jouw winkel of jouw bedrijf komen? En dat deze camera’s zelfs het gedrag dat klanten vertonen kunnen meten?

Kentekenregistratie

Beter toezicht op en rondom je parkeerterrein of bedrijf. Dat is het doel van onze kentekenregistratie camera’s.

Toegangscontrole

Van simpele deurbellen tot intercomsystemen. Wij installeren jouw toegangscontrole aan de (voor)deur van A tot Z!

Mobiele camerabewaking

Heb jij een locatie zonder internetvoorziening? Of wil jij camerabeveiliging voor onderweg? Wij regelen het voor je!

Onze werkwijze

Als zakelijke klant heeft u andere, specifiekere wensen dan een particuliere klant. Geen werkzaamheden tijdens openingstijd, meer en geavanceerdere camera’s of wellicht meerdere vestigingen waarvan u data wilt verzamelen. Wij houden daar rekening mee!

HSCA-gecertificeerd

Uwcamerabeveiliger.nl heeft een aantal HSCA-gecertificeerde monteurs in dienst. Zij weten exact hoe IP-camera’s en recorders geïnstalleerd moeten worden. Wij hebben alle kennis in huis om u enerzijds breed en goed te kunnen informeren, en anderzijds een installatie te realiseren die volledig op uw gebruik is afgestemd en naar wens werkt. Wij voorzien naast het standaard assortiment IP-beveiliging voor de particuliere en klein zakelijke markt ook het hogere segment met ongekend veel mogelijkheden.

Maak een afspraak

Ben je geïnteresseerd in één van onze oplossingen? Of wil je dat één van onze HSCA-gecertificeerde specialisten mee denkt over een oplossing specifiek voor jouw situatie? Wij staan je gratis en geheel vrijblijvend te woord.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

© 2021 Uwcamerabeveiliger.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline