Camera bewaking

IP-camera’s worden hoofdzakelijk ingezet als beveiliging. Ze moeten activiteit vastleggen op de momenten waarop jij niet in staat bent dit zelf waar te nemen. In het verleden deden we dit met camera’s die aangesloten werden via coaxkabels. Een efficiënte manier, eenvoudig te installeren, maar niet meer van deze tijd.

Tegenwoordig bieden IP-camera’s veel meer mogelijkheden dan alleen het beveiligen van een bedrijfspand, huis of openbare ruimte. De camera’s zijn slimmer, goedkoper, kwalitatief beter en veel toegankelijker! Met toegankelijker bedoelen we dat camera’s passen bij  domotica en je kunnen voorzien van handige informatie binnens- en buitenshuis.

De voordelen van IP-camera’s zijn:

  • Perfecte beeldkwaliteit door hoge resolutie.
  • ‘Slimme’ functies (smartfuncties), waaronder meldingen bij (verdachte) bewegingen
  • Veel goedkoper van analoge oplossingen.
  • Overal ter wereld 24/7 beschikking over je beelden
  • Optimale registratie van uw beelden (deze zijn eenvoudig terug te vinden).
  • Eenvoudig uit te breiden met extra beveiligingscamera’s.

Prijs/kwaliteit

Wij werken met merken als Hikvision, Hilook, Foscam, Mobotix en Dahua. Wij hebben de prijs/kwaliteit verhouidingen van al deze merken onderzocht. Daarnaast hebben wij gekeken naar gebruiksvriendelijkheid en een goede garantieafhandeling. Met het voeren van deze merken kunnen wij inspelen op al jouw wensen op gebied van IP-beveiliging,

Maak een afspraak

Ben je geïnteresseerd in één van onze oplossingen? Of wil je dat één van onze HSCA-gecertificeerde specialisten mee denkt over een oplossing specifiek voor jouw situatie? Wij staan je gratis en geheel vrijblijvend te woord.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Andere zakelijke oplossingen

Bekijk ook onze andere (zakelijke) oplossingen en laat je verrassen wat er mogelijk is!

Camera bewaking

IP-camera’s moeten natuurlijk doen waar ze voor gemaakt zijn: beveiligen! In tegenstelling tot de analoge systemen is het beveiligingen door middel van IP-camera’s vele malen beter!

Toezicht in stallen en schuren

IP-beveiliging binnen de agrarische sector zorgt voor zorgelozer ondernemen. Wij hebben al veel boeren in de regio Ommen mogen voorzien van IP-camera’s.

IP-camera’s als marketing-tool

Bewaken is het hoofddoel van IP-camera’s. Maar wist je ook dat je met een IP-camera kunt meten hoeveel klanten er in jouw winkel of jouw bedrijf komen? En dat deze camera’s zelfs het gedrag dat klanten vertonen kunnen meten?

Kentekenregistratie

Beter toezicht op en rondom je parkeerterrein of bedrijf. Dat is het doel van onze kentekenregistratie camera’s.

Toegangscontrole

Van simpele deurbellen tot intercomsystemen. Wij installeren jouw toegangscontrole aan de (voor)deur van A tot Z!

Mobiele camerabewaking

Heb jij een locatie zonder internetvoorziening? Of wil jij camerabeveiliging voor onderweg? Wij regelen het voor je!

© 2021 Uwcamerabeveiliger.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline