IP-camera’s als marketing-tool

“Weet jij als ondernemer hoeveel klanten er per dag in je winkel of bedrijf komen? Welk gedrag ze vertonen, bij welke stelling of product zij de meeste tijd doorbrengen, en wat de gemiddelde besteding per klant is?”

Augmented Intelligence: kunstmatige intelligentie waarbij een enorme verzameling van data zorgt voor een betere samenwerking tussen mens en machine. Een veel voorkomend begrip in de marketingwereld. Marketeers zijn tegenwoordig druk bezig om big data te verwerken en daar hun voordeel uit te halen.

Maar hoe verzamel je deze benodigde data? Doe je dat alleen via internet? Of zie jij ook mogelijkheden om big data te verzamelen in een fysieke winkel of bedrijf?

Wij hebben de mogelijkheid om eenvoudig jouw inkomende en uitgaande klanten te tellen, heatmaps te maken van je winkel en een melding te generen als een schap (bijna) leeg is. Verder kan er zeer nauwkeurig in kaart gebracht worden welk type klant jouw bedrijf bezoekt.

Onze camera’s geven antwoord op de volgende vragen*:

  • Hoeveel klanten krijg ik in de winkel?
  • Wat is de gemiddelde besteding per klant?
  • Wat zijn de belangrijkste meters in mijn winkel?
  • Welke meters kan ik efficiënter invullen?
  • Wat is de omloopsnelheid van mijn producten?
  • Hoeveel vrouwen en hoeveel mannen betreden mijn winkel?
  • Dragen mijn klanten een bril?
  • etc. etc.

* Let op: een 100% nauwkeurigheid kunnen we niet garanderen. De data die gegenereerd wordt zal een kleine foutmarge bevatten.

Maak een afspraak

Ben je geïnteresseerd in één van onze oplossingen? Of wil je dat één van onze HSCA-gecertificeerde specialisten mee denkt over een oplossing specifiek voor jouw situatie? Wij staan je gratis en geheel vrijblijvend te woord.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Andere zakelijke oplossingen

Bekijk ook onze andere (zakelijke) oplossingen en laat je verrassen wat er mogelijk is!

Camera bewaking

IP-camera’s moeten natuurlijk doen waar ze voor gemaakt zijn: beveiligen! In tegenstelling tot de analoge systemen is het beveiligingen door middel van IP-camera’s vele malen beter!

Toezicht in stallen en schuren

IP-beveiliging binnen de agrarische sector zorgt voor zorgelozer ondernemen. Wij hebben al veel boeren in de regio Ommen mogen voorzien van IP-camera’s.

IP-camera’s als marketing-tool

Bewaken is het hoofddoel van IP-camera’s. Maar wist je ook dat je met een IP-camera kunt meten hoeveel klanten er in jouw winkel of jouw bedrijf komen? En dat deze camera’s zelfs het gedrag dat klanten vertonen kunnen meten?

Kentekenregistratie

Beter toezicht op en rondom je parkeerterrein of bedrijf. Dat is het doel van onze kentekenregistratie camera’s.

Toegangscontrole

Van simpele deurbellen tot intercomsystemen. Wij installeren jouw toegangscontrole aan de (voor)deur van A tot Z!

Mobiele camerabewaking

Heb jij een locatie zonder internetvoorziening? Of wil jij camerabeveiliging voor onderweg? Wij regelen het voor je!

© 2021 Uwcamerabeveiliger.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline