Kentekenregistratie

Ben jij eigenaar van een (groot) parkeerterrein, en wil jij kentekenregistratie integreren in een geautomatiseerd systeem? Dat kan! Er zijn vele toepassingen denkbaar waarbij het makkelijk is om toegang te verschaffen op kenteken. Je wilt b.v. dat alleen bezoekers die bij jouw bedrijf moeten zijn toegang hebben tot jouw parkeerterrein. Denk hierbij aan campings, werknemers van grote bedrijven e.d.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en instellen van camera’s die kentekens registeren. Dit is een speciale techniek waarbij een camera zowel bij dag, als nachtzicht kentekens kan lezen en verwerken in een document. Dit ongeacht de snelheid van het voertuig. De camera’s hebben een speciale resolutie, een speciaal IR-filter en een zeer snelle sluitertijd zodat kentekens goed zichtbaar zijn.

Met deze informatie heb je de mogelijkheid voertuigen toegang te verlenen, of juist toegang te ontzeggen tot bepaalde gebieden. Let op! Deze camera’s zijn niet geschikt om een ruimte te beveiligen. Zij zijn speciaal ontworpen om kentekens te registreren.

“De ideale toevoeging op geautomatiseerde systemen”

Maak een afspraak

Ben je geïnteresseerd in één van onze oplossingen? Of wil je dat één van onze HSCA-gecertificeerde specialisten mee denkt over een oplossing specifiek voor jouw situatie? Wij staan je gratis en geheel vrijblijvend te woord.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Andere zakelijke oplossingen

Bekijk ook onze andere (zakelijke) oplossingen en laat je verrassen wat er mogelijk is!

Camera bewaking

IP-camera’s moeten natuurlijk doen waar ze voor gemaakt zijn: beveiligen! In tegenstelling tot de analoge systemen is het beveiligingen door middel van IP-camera’s vele malen beter!

Toezicht in stallen en schuren

IP-beveiliging binnen de agrarische sector zorgt voor zorgelozer ondernemen. Wij hebben al veel boeren in de regio Ommen mogen voorzien van IP-camera’s.

IP-camera’s als marketing-tool

Bewaken is het hoofddoel van IP-camera’s. Maar wist je ook dat je met een IP-camera kunt meten hoeveel klanten er in jouw winkel of jouw bedrijf komen? En dat deze camera’s zelfs het gedrag dat klanten vertonen kunnen meten?

Kentekenregistratie

Beter toezicht op en rondom je parkeerterrein of bedrijf. Dat is het doel van onze kentekenregistratie camera’s.

Toegangscontrole

Van simpele deurbellen tot intercomsystemen. Wij installeren jouw toegangscontrole aan de (voor)deur van A tot Z!

Mobiele camerabewaking

Heb jij een locatie zonder internetvoorziening? Of wil jij camerabeveiliging voor onderweg? Wij regelen het voor je!

© 2021 Uwcamerabeveiliger.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline