Mobiele camerabewaking

Je kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het op onze mobiele telefoon realiseren. Geld overmaken, foto’s versturen naar de andere kant van de wereld, spullen kopen en verkopen, een vakantie boeken, informatie opzoeken en nog veel meer!

Wij hebben onszelf afgevraagd of het dan ook mogelijk  is om camera’s te plaatsen op/in een openbare- of bewegende ruimte en deze aan te sluiten op internet?

Het antwoord is JA! Een complexe techniek waar wij veel mee hebben moeten experimenteren om het optimaal te krijgen. Met behulp van het 4G (en straks 5G) netwerk en een camera is het mogelijk om op locaties waar alleen stroom beschikbaar is, een volledige installatie te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een (paarden)trailer, waarin jij toezicht wilt hebben op datgene wat je vervoert. Een openbare (parkeer)plaats die voorzien moet worden van camera’ beveiliging, maar waar je niet de beschikking hebt over een internetaansluiting.

Wij kunnen dit realiseren. Wij helpen je graag bij het inventariseren van de mogelijkheden en het beantwoorden van al jouw vragen. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Maak een afspraak

Ben je geïnteresseerd in één van onze oplossingen? Of wil je dat één van onze HSCA-gecertificeerde specialisten mee denkt over een oplossing specifiek voor jouw situatie? Wij staan je gratis en geheel vrijblijvend te woord.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Andere zakelijke oplossingen

Bekijk ook onze andere (zakelijke) oplossingen en laat je verrassen wat er mogelijk is!

Camera bewaking

IP-camera’s moeten natuurlijk doen waar ze voor gemaakt zijn: beveiligen! In tegenstelling tot de analoge systemen is het beveiligingen door middel van IP-camera’s vele malen beter!

Toezicht in stallen en schuren

IP-beveiliging binnen de agrarische sector zorgt voor zorgelozer ondernemen. Wij hebben al veel boeren in de regio Ommen mogen voorzien van IP-camera’s.

IP-camera’s als marketing-tool

Bewaken is het hoofddoel van IP-camera’s. Maar wist je ook dat je met een IP-camera kunt meten hoeveel klanten er in jouw winkel of jouw bedrijf komen? En dat deze camera’s zelfs het gedrag dat klanten vertonen kunnen meten?

Kentekenregistratie

Beter toezicht op en rondom je parkeerterrein of bedrijf. Dat is het doel van onze kentekenregistratie camera’s.

Toegangscontrole

Van simpele deurbellen tot intercomsystemen. Wij installeren jouw toegangscontrole aan de (voor)deur van A tot Z!

Mobiele camerabewaking

Heb jij een locatie zonder internetvoorziening? Of wil jij camerabeveiliging voor onderweg? Wij regelen het voor je!

© 2021 Uwcamerabeveiliger.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline