Toegangscontrole

Stel je voor, toegang tot afgeschermde ruimtes of een bedrijfspand krijg je niet langer met een sleutel, maar met je vingerafdruk, QR-code of door middel van gezichtsherkenning. Het klinkt futuristisch, maar niets is minder waar. Het wordt al regelmatig toegepast, en wanneer het binnen jouw bedrijf/ branche past heeft het veel voordelen. O.a. het verhogen van de veiligheid, ruimere openingstijden enz.

Wij installeren een volledig geautomatiseerde toegangscontrole bij jou op locatie. Ideaal voor (onbemande) sportscholen of sportaccommodaties en onbewaakte of afgeschermde ruimtes. Jij als beheerder beslist wie toegang heeft en wie niet. Dit is eenvoudig te regelen vanaf een computer.

“Toegang door middel van vingerscan of gezichtsherkenning”

Maak een afspraak

Ben je geïnteresseerd in één van onze oplossingen? Of wil je dat één van onze HSCA-gecertificeerde specialisten mee denkt over een oplossing specifiek voor jouw situatie? Wij staan je gratis en geheel vrijblijvend te woord.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Andere zakelijke oplossingen

Bekijk ook onze andere (zakelijke) oplossingen en laat je verrassen wat er mogelijk is!

Camera bewaking

IP-camera’s moeten natuurlijk doen waar ze voor gemaakt zijn: beveiligen! In tegenstelling tot de analoge systemen is het beveiligingen door middel van IP-camera’s vele malen beter!

Toezicht in stallen en schuren

IP-beveiliging binnen de agrarische sector zorgt voor zorgelozer ondernemen. Wij hebben al veel boeren in de regio Ommen mogen voorzien van IP-camera’s.

IP-camera’s als marketing-tool

Bewaken is het hoofddoel van IP-camera’s. Maar wist je ook dat je met een IP-camera kunt meten hoeveel klanten er in jouw winkel of jouw bedrijf komen? En dat deze camera’s zelfs het gedrag dat klanten vertonen kunnen meten?

Kentekenregistratie

Beter toezicht op en rondom je parkeerterrein of bedrijf. Dat is het doel van onze kentekenregistratie camera’s.

Toegangscontrole

Van simpele deurbellen tot intercomsystemen. Wij installeren jouw toegangscontrole aan de (voor)deur van A tot Z!

Mobiele camerabewaking

Heb jij een locatie zonder internetvoorziening? Of wil jij camerabeveiliging voor onderweg? Wij regelen het voor je!

© 2021 Uwcamerabeveiliger.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline