Toezicht in (afkalf)stallen en schuren

Stel je voor, altijd toezicht op hetgeen gebeurd binnen jouw bedrijf. Toezicht in de afkalfstal of warmte meten op bepaalde plaatsen op je agrarische erf. Dat wil toch iedere boer?

Wij bieden een oplossing voor alle boeren die het zichzelf wat gemakkelijker willen maken. Wil jij bijvoorbeeld zicht op de afkalfstal? Of wil jij je melk- en/of voerrobots in de gaten houden van afstand? Wil jij de temperatuur meten en hooibroei voorkomen? Dan biedt uwcamerabeveiliger.nl een oplossing.

Een moderne boer hoeft nooit meer ’s nachts hun bed uit om te checken of alles in de stal nog goed gaat. Wij bieden een oplossing om altijd en overal controle te hebben over je agrarische activiteiten. Wij bieden de ‘normale’ IP-camerabeveiliging of sector gespecialiseerde oplossing. En dat alles tegen een betaalbare prijs en een specialistische oplevering.

Benieuwd naar de opties? Of geïnteresseerd in een aantal referenties? Vul hieronder je gegevens in en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al jouw vragen.

“Veel agrarische bedrijven zijn u voor gegaan!”

Maak een afspraak

Ben je geïnteresseerd in één van onze oplossingen? Of wil je dat één van onze HSCA-gecertificeerde specialisten mee denkt over een oplossing specifiek voor jouw situatie? Wij staan je gratis en geheel vrijblijvend te woord.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Andere zakelijke oplossingen

Bekijk ook onze andere (zakelijke) oplossingen en laat je verrassen wat er mogelijk is!

Camera bewaking

IP-camera’s moeten natuurlijk doen waar ze voor gemaakt zijn: beveiligen! In tegenstelling tot de analoge systemen is het beveiligingen door middel van IP-camera’s vele malen beter!

Toezicht in stallen en schuren

IP-beveiliging binnen de agrarische sector zorgt voor zorgelozer ondernemen. Wij hebben al veel boeren in de regio Ommen mogen voorzien van IP-camera’s.

IP-camera’s als marketing-tool

Bewaken is het hoofddoel van IP-camera’s. Maar wist je ook dat je met een IP-camera kunt meten hoeveel klanten er in jouw winkel of jouw bedrijf komen? En dat deze camera’s zelfs het gedrag dat klanten vertonen kunnen meten?

Kentekenregistratie

Beter toezicht op en rondom je parkeerterrein of bedrijf. Dat is het doel van onze kentekenregistratie camera’s.

Toegangscontrole

Van simpele deurbellen tot intercomsystemen. Wij installeren jouw toegangscontrole aan de (voor)deur van A tot Z!

Mobiele camerabewaking

Heb jij een locatie zonder internetvoorziening? Of wil jij camerabeveiliging voor onderweg? Wij regelen het voor je!

© 2021 Uwcamerabeveiliger.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline