Camera beveiliging in Ommen

"Voor elke wens, een passende lens"

Met 1000 verschillende producten hebben wij voor elke wens een passende lens. Onze kennis koppelen wij aan uw wensen. Wij installeren camera beveiliging in Ommen en omstreken, voor zowel particuliere als zakelijke klanten

Onze oplossingen - camera beveiliging in Ommen

Agrarisch

IP-beveiliging binnen de agrarische sector zorgt voor zorgelozer ondernemen. Wij hebben camera beveiliging in Ommen vooral geïnstalleerd voor boeren. Zij kunnen op afstand, via de smartphone, zien wat er in de afkalfstal gebeurd.

Thuis

IP-camera’s moeten natuurlijk doen waar ze voor gemaakt zijn: beveiligen! In tegenstelling tot de analoge systemen is het beveiligingen met IP-camera’s vele malen beter: jij hebt altijd en overal via je smartphone inzicht in je beelden.

Retail

Bewaken is het hoofddoel van IP-camera’s. Maar wist je ook dat je met een IP-camera kunt meten hoeveel klanten er in jouw winkel of jouw bedrijf komen? En dat deze camera’s zelfs het gedrag dat klanten vertonen kunnen meten?

Ben jij eigenaar of manager van een camping? Of ben jij nauw betrokken bij de recreatiesector? Camera's kunnen een toegevoegde waarde leveren op het gebied van beveiliging, maar ook het verzamelen van data middels Artificial Intelligence

Sportclub

Veilig sporten: dat wil iedere club voor haar leden. Maar hoe waarborg je een veilige omgeving? Een camera in de kantine of in andere accomodaties verhoogt de veiligheid van zowel je eigen leden, als de bezoekende leden.

Toegang

Van simpele deurbellen tot intercomsystemen. Wij installeren jouw toegangscontrole aan de (voor)deur van A tot Z! Automatisch je deur openen op afstand? Geen probleem! Onze slimme sloten bieden daar een oplossing voor.

Wij installeren camera's met kennis en vakmanschap

Wij maken graag gebruik van alle opties die een IP-camera te bieden heeft. Om die reden richten wij ons op kwaliteit: wij installeren camera’s met kennis en vakmanschap. Waar de traditionele installateur stopt, begint ons specialisme. Hiervoor maken wij vooral gebruik van Hikvision camera’s. Camera’s waar je dus écht wat aan hebt (in het donker). Ook installeren wij alarmsystemen, meer informatie daarover vindt u hier.

Wij installeren camera’s middels verschillende oplossingen. Zo zijn wij veelal actief in de agrarische sector, waarbinnen we camera’s installeren in afkalfstallen, maar ook in schuren en onoverzichtelijke toegangswegen. Verder zijn we actief in de retail, bij sportclubs en ook bij particuliere klanten, die camera’s laten installeren voor een veiliger gevoel.

Weten wat dit kost? En wil je meer informatie?