Recreatie

Ben jij eigenaar of manager van een camping? Of ben jij nauw betrokken bij de recreatiesector? Camera’s kunnen een toegevoegde waarde leveren op het gebied van beveiliging, maar ook het verzamelen van data middels Artificial Intelligence

Stel nu je pakket samen: maak je camping veiliger met camera's

Camera beveiliging in de recreatie sector wordt in de basis gebruikt voor het beveiligen van (openbare) gebouwen, verzamelruimtes, restaurants of parkeerplaatsen. Ook het storten van afval bij vuilcontainers kan een reden zijn om meer camerabeveiliging te realiseren. Heb je een lange afstand te overbruggen en is daar niet simpel een internet kabel te realiseren? Geen probleem! Hier hebben wij diverse oplossingen voor.

Naast dat camera’s gebruikt kunnen worden voor de standaard beveiliging, dienen camera’s ook om data te verzamelen. Denk hierbij aan het bijhouden van het aantal bezoekers, kentekenregistratie in combinatie met een slagboom of het registreren van de drukke locaties op je camping. Verder kunnen camera’s toezicht houden op erfgrenzen via thermische camera’s.

Camera’s zijn dus op verschillende manieren te gebruiken, juist in de recreatiesector! Contact ons voor meer informatie en we informeren u graag wat voor u de beste camera installatie zou kunnen zijn.

Onze oplossingen
Agrarisch

IP-beveiliging binnen de agrarische sector zorgt voor zorgelozer ondernemen. Wij hebben veel boeren in de regio Ommen mogen voorzien van IP-camera’s. Zij kunnen op afstand, via de smartphone, zien wat er in de afkalfstal gebeurd.

Thuis

IP-camera’s moeten natuurlijk doen waar ze voor gemaakt zijn: beveiligen! In tegenstelling tot de analoge systemen is het beveiligingen met IP-camera’s vele malen beter: jij hebt altijd en overal via je smartphone inzicht in je beelden.

Retail

Bewaken is het hoofddoel van IP-camera’s. Maar wist je ook dat je met een IP-camera kunt meten hoeveel klanten er in jouw winkel of jouw bedrijf komen? En dat deze camera’s zelfs het gedrag dat klanten vertonen kunnen meten?

Ben jij eigenaar of manager van een camping? Of ben jij nauw betrokken bij de recreatiesector? Camera's kunnen een toegevoegde waarde leveren op het gebied van beveiliging, maar ook het verzamelen van data middels Artificial Intelligence

Sportclub

Veilig sporten: dat wil iedere club voor haar leden. Maar hoe waarborg je een veilige omgeving? Een camera in de kantine of in andere accomodaties verhoogt de veiligheid van zowel je eigen leden, als de bezoekende leden.

Toegang

Van simpele deurbellen tot intercomsystemen. Wij installeren jouw toegangscontrole aan de (voor)deur van A tot Z! Automatisch je deur openen op afstand? Geen probleem! Onze slimme sloten bieden daar een oplossing voor.

Wij installeren met kennis en vakmanschap

Wij maken graag gebruik van alle opties die een IP-camera te bieden heeft. Waar de traditionele installateur stopt, begint ons specialisme. Camera’s waar je dus écht wat aan hebt (in het donker).

Stel nu je pakket samen: maak je camping veiliger met camera's