Retail

Je kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het op onze mobiele telefoon realiseren. Geld overmaken, foto’s versturen naar de andere kant van de wereld, spullen kopen en verkopen, een vakantie boeken, informatie opzoeken en nog veel meer!

Wij hebben onszelf afgevraagd of het dan ook mogelijk  is om camera’s te plaatsen op/in een openbare- of bewegende ruimte en deze aan te sluiten op internet?

Het antwoord is JA! Een complexe techniek waar wij veel mee hebben moeten experimenteren om het optimaal te krijgen. Met behulp van het 4G (en straks 5G) netwerk en een camera is het mogelijk om op locaties waar alleen stroom beschikbaar is, een volledige installatie te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een (paarden)trailer, waarin jij toezicht wilt hebben op datgene wat je vervoert. Een openbare (parkeer)plaats die voorzien moet worden van camera’ beveiliging, maar waar je niet de beschikking hebt over een internetaansluiting.

Stel nu je pakket samen: maak je winkel veiliger met een camera beveiliging

Onze oplossingen
Agrarisch

IP-beveiliging binnen de agrarische sector zorgt voor zorgelozer ondernemen. Wij hebben veel boeren in de regio Ommen mogen voorzien van IP-camera’s. Zij kunnen op afstand, via de smartphone, zien wat er in de afkalfstal gebeurd.

Thuis

IP-camera’s moeten natuurlijk doen waar ze voor gemaakt zijn: beveiligen! In tegenstelling tot de analoge systemen is het beveiligingen met IP-camera’s vele malen beter: jij hebt altijd en overal via je smartphone inzicht in je beelden.

Retail

Bewaken is het hoofddoel van IP-camera’s. Maar wist je ook dat je met een IP-camera kunt meten hoeveel klanten er in jouw winkel of jouw bedrijf komen? En dat deze camera’s zelfs het gedrag dat klanten vertonen kunnen meten?

Ben jij eigenaar of manager van een camping? Of ben jij nauw betrokken bij de recreatiesector? Camera's kunnen een toegevoegde waarde leveren op het gebied van beveiliging, maar ook het verzamelen van data middels Artificial Intelligence

Sportclub

Veilig sporten: dat wil iedere club voor haar leden. Maar hoe waarborg je een veilige omgeving? Een camera in de kantine of in andere accomodaties verhoogt de veiligheid van zowel je eigen leden, als de bezoekende leden.

Toegang

Van simpele deurbellen tot intercomsystemen. Wij installeren jouw toegangscontrole aan de (voor)deur van A tot Z! Automatisch je deur openen op afstand? Geen probleem! Onze slimme sloten bieden daar een oplossing voor.

Wij installeren met kennis en vakmanschap

Wij maken graag gebruik van alle opties die een IP-camera te bieden heeft. Waar de traditionele installateur stopt, begint ons specialisme. Camera’s waar je dus écht wat aan hebt (in het donker).

Stel nu je pakket samen: maak je winkel veiliger met een camera beveiliging