Alarm systemen
"Voor elk schandaal hebben wij een signaal"

Naast onze kwaliteit camera beveiliging leveren wij ook alarm systemen aan particulieren en klein-zakelijke klanten. Raamdetectoren? Rook- en watermelders? Of gewoon een simpel alarmsysteem? Wij installeren het allemaal. Hiervoor voeren wij verschillende merken.

"Security is art..."

Alarm systemen anno de 21e eeuw
Alarmsystemen

Onze alarm systemen zijn SMART. Dat wil zeggen: bereikbaar via internet en te bedienen via je telefoon. Het reguliere alarm systeem is met ongekende mogelijkheden uit te breiden. Zo hebben we de standaard alarm oplossingen, maar bieden wij ook specialistische beveiliging. En dat alles tegen een betaalbare prijs, met een vakkundige installatie.

Alarm met ingebouwde camera

Alarmsystemen zijn er primair om een melding te geven bij beweging. Maar alarmsystemen bij Uwcamerabeveiliger zijn ook beschikbaar met ingebouwde camera. Met deze PIR-modules kunnen wij snapshots opslaan wanneer een alarm melding afgaat. En deze snapshot kunnen wij doorsturen naar jouw telefoon. Zo heb je altijd hoorbaar én zichtbaar inzicht in jouw alarm meldingen

Glasbreukdetectie

Niet alleen ruimtes zijn te beveiligen, ook glas is te beveiligen. Het kan altijd zijn dat jij plekken in huis hebt waar geen camera toezicht kan houden, of waar een raamdetector geen zin heeft. In dat geval adviseren wij glasbreukdetectie. Deze sensoren kunnen detecteren wanneer glas breekt en er dus een calamiteit plaatsvindt. En jij bent via de app als eerste op de hoogte!

Raam- en deurdetectoren

Inbrekers kijken altijd als eerste naar ramen en deuren die het meest kwetsbaar zijn. Dit is natuurlijk de meest gemakkelijke manier om binnen te komen. Uwcamerabeveiliger kan ramen en deuren beveiligen met detectoren. Worden deze twee connectoren van elkaar gescheiden, terwijl het alarm is ingeschakeld? Dan wordt jij als eerste op de hoogte gebracht via de app!

Watermelders

Waterschade: één van de oorzaken die de meeste schade veroorzaken. En waterschade wil jij graag in een vroeg stadium voorkomen. Onze watermelders geven jou razendsnel via de app door wanneer er lekkage plaatsvindt in je woning of bedrijfspand.

Rookmelders

Sinds 1 juli 2022 verplicht in elke particuliere woning: rookmelders. Deze slimme rookmelders zijn aan te sluiten op ons alarmsysteem, waardoor jij razendsnel wordt geïnformeerd over een beginnende brand. Doormelding van jou alarm naar de meldkamer? Geen probleem! Ook dat kunnen wij bij Uwcamerabeveiliger regelen.

Bediening via je telefoon

Traditionele alarmsystemen schakel je in via een lokale module. Alarmsystemen bij Uwcamerabeveiliger bedien je via je smartphone. Zo kun jij altijd en overal je alarm beheren, maar krijg jij ook je meldingen binnen op je telefoon. Meldkamer nodig? Niet per se! Met de app ben jij zelf de meldkamer en als eerste op de hoogte bij calamiteiten.

Wij maken graag gebruik van alle opties die onze beveiliging te bieden heeft. Om die reden richten wij ons op kwaliteit: wij installeren beveiligingssystemen met kennis en vakmanschap. Waar de traditionele installateur stopt, begint ons specialisme. Alarm waar je dus écht wat aan hebt. Dus ook met ingebouwde camera’s.

Neem contact met ons op voor meer informatie