Door ons nauwkeurige offerte berekening met 360-graden video's voorkomen we kosten achteraf.

Onze nauwkeurige werkwijze zorgt voor een vakkundige installatie waarbij kabels nagenoeg niet zichtbaar zijn.

"Voor elke wens, een passende lens". Met onze kennis kiezen wij de meest geschikte camera in uw situatie.

Geen keuze menu's of wachtrijen. Maar direct contact met de monteur of de verkoper. Daar houden wij van.

Camera beveiliging in 4 stappen geregeld

Allereerst plannen we een intakegesprek met één van onze HSCA-gecertificeerde specialisten. Dit doen we telefonisch of via Skype. In dit gesprek gaan we al uw wensen na om vervolgens een goede analyse op papier te kunnen zetten. Na aanleiding van de analyse maken wij een offerte op. Deze is gratis en geheel vrijblijvend. Wij geven u de tijd om deze offerte rustig door te nemen en plannen een tijdstip waarop we deze offerte nog eens rustig samen met u door kunnen nemen.

Wij hopen uiteraard dat we u een passend aanbod hebben gedaan. Mocht u de offerte akkoord hebben gegeven, streven we ernaar om de installatie binnen 30 dagen bij u op locatie uit te voeren, mits het materiaal allemaal voorradig is. Daarbij streven we ernaar om de installatie binnen één (aaneengesloten) bezoek te voltooien. We bepalen samen met u het beste moment van installatie.

Is de installatie voltooid? Dan gaan we over tot de oplevering. U krijgt officieel van ons de documentatie met inloggegevens, uitleg van wetgeving en andere handige informatie. Daarnaast leveren wij deurstickers en waarschuwingsbordjes om aan te geven dat u camerabeveiliging heeft.

In bijna alle gevallen zult u na verloop van tijd nog vragen hebben. Wij leveren support op locatie, maar ook vanaf afstand. Door ons HikPro-Connect portaal kunnen wij in 90% van de gevallen op afstand de instellingen nakijken en aanpassen. Zo kunnen we u nog sneller helpen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, stuur ons een bericht met in het kort je wensen en wij nemen contact met je op.

Liever zelf aan de slag?

Sommige klanten zijn zelf erg handig, maar hebben hulp nodig bij het instellen van het systeem. Voor die klanten hebben wij een speciaal aanbod.