Rico Magsino

Rico Magsino

30 jaar

Woont in Ommen

Ervaring als IT-specialist & Bedrijfskundige

Passie voor voetbal 

Heeft HBO CE & Master Bedrijfskunde gestudeerd

Mijn naam is Rico Magsino, 30 jaar en woonachtig in Ommen. Nadat ik een aantal jaren een IT-bedrijf heb gehad samen met mijn ouders, en mijn studie heb afgerond, heb ik vorig jaar de stap gewaagd om volledig voor mijzelf te beginnen. Sinds maart vorig jaar ben ik Uwcamerabeveiliger gestart, en met succes!

Hoewel Uwcamerabeveiliger nog niet zo lang bestaat, heb ik zelf al jaren ervaring met IP-camera’s. Zo hebben we niet alleen beveiliging in stallen, maar bijvoorbeeld ook intercomsystemen, kentekenregistratie, toegangscontrole, thermische oplossingen en nog veel meer.

Ik kom graag met u in contact om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Onze oplossingen
Agrarisch

IP-beveiliging binnen de agrarische sector zorgt voor zorgelozer ondernemen. Wij hebben veel boeren in de regio Ommen mogen voorzien van IP-camera’s. Zij kunnen op afstand, via de smartphone, zien wat er in de afkalfstal gebeurd.

Thuis

IP-camera’s moeten natuurlijk doen waar ze voor gemaakt zijn: beveiligen! In tegenstelling tot de analoge systemen is het beveiligingen met IP-camera’s vele malen beter: jij hebt altijd en overal via je smartphone inzicht in je beelden.

Retail

Bewaken is het hoofddoel van IP-camera’s. Maar wist je ook dat je met een IP-camera kunt meten hoeveel klanten er in jouw winkel of jouw bedrijf komen? En dat deze camera’s zelfs het gedrag dat klanten vertonen kunnen meten?

Ben jij eigenaar of manager van een camping? Of ben jij nauw betrokken bij de recreatiesector? Camera's kunnen een toegevoegde waarde leveren op het gebied van beveiliging, maar ook het verzamelen van data middels Artificial Intelligence

Sportclub

Veilig sporten: dat wil iedere club voor haar leden. Maar hoe waarborg je een veilige omgeving? Een camera in de kantine of in andere accomodaties verhoogt de veiligheid van zowel je eigen leden, als de bezoekende leden.

Toegang

Van simpele deurbellen tot intercomsystemen. Wij installeren jouw toegangscontrole aan de (voor)deur van A tot Z! Automatisch je deur openen op afstand? Geen probleem! Onze slimme sloten bieden daar een oplossing voor.

Wij installeren met kennis en vakmanschap

Wij maken graag gebruik van alle opties die een IP-camera te bieden heeft. Waar de traditionele installateur stopt, begint ons specialisme. Camera’s waar je dus écht wat aan hebt (in het donker).