Kenteken

Beter toezicht op en rondom je parkeerterrein of bedrijf. Dat is het doel van onze kentekenregistratie camera’s. Door een koppeling met je slagboom laat jij auto’s gemakkelijk wel/niet toe op je terrein, wel zo veilig!

Ben jij eigenaar van een (groot) parkeerterrein, en wil jij kentekenregistratie integreren in een geautomatiseerd systeem? Dat kan! Er zijn vele toepassingen denkbaar waarbij het makkelijk is om toegang te verschaffen op kenteken. Je wilt b.v. dat alleen bezoekers die bij jouw bedrijf moeten zijn toegang hebben tot jouw parkeerterrein. Denk hierbij aan campings, werknemers van grote bedrijven e.d.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en instellen van camera’s die kentekens registeren. Dit is een speciale techniek waarbij een camera zowel bij dag, als nachtzicht kentekens kan lezen en verwerken in een document. Dit ongeacht de snelheid van het voertuig. De camera’s hebben een speciale resolutie, een speciaal IR-filter en een zeer snelle sluitertijd zodat kentekens goed zichtbaar zijn.

Met deze informatie heb je de mogelijkheid voertuigen toegang te verlenen, of juist toegang te ontzeggen tot bepaalde gebieden. Let op! Deze camera’s zijn niet geschikt om een ruimte te beveiligen. Zij zijn speciaal ontworpen om kentekens te registreren.

Onze oplossingen
Agrarisch

IP-beveiliging binnen de agrarische sector zorgt voor zorgelozer ondernemen. Wij hebben veel boeren in de regio Ommen mogen voorzien van IP-camera’s. Zij kunnen op afstand, via de smartphone, zien wat er in de afkalfstal gebeurd.

Thuis

IP-camera’s moeten natuurlijk doen waar ze voor gemaakt zijn: beveiligen! In tegenstelling tot de analoge systemen is het beveiligingen met IP-camera’s vele malen beter: jij hebt altijd en overal via je smartphone inzicht in je beelden.

Retail

Bewaken is het hoofddoel van IP-camera’s. Maar wist je ook dat je met een IP-camera kunt meten hoeveel klanten er in jouw winkel of jouw bedrijf komen? En dat deze camera’s zelfs het gedrag dat klanten vertonen kunnen meten?

Ben jij eigenaar of manager van een camping? Of ben jij nauw betrokken bij de recreatiesector? Camera's kunnen een toegevoegde waarde leveren op het gebied van beveiliging, maar ook het verzamelen van data middels Artificial Intelligence

Sportclub

Veilig sporten: dat wil iedere club voor haar leden. Maar hoe waarborg je een veilige omgeving? Een camera in de kantine of in andere accomodaties verhoogt de veiligheid van zowel je eigen leden, als de bezoekende leden.

Toegang

Van simpele deurbellen tot intercomsystemen. Wij installeren jouw toegangscontrole aan de (voor)deur van A tot Z! Automatisch je deur openen op afstand? Geen probleem! Onze slimme sloten bieden daar een oplossing voor.

Wij installeren met kennis en vakmanschap

Wij maken graag gebruik van alle opties die een IP-camera te bieden heeft. Waar de traditionele installateur stopt, begint ons specialisme. Camera’s waar je dus écht wat aan hebt (in het donker).