Toegangscontrole via gezichtsherkenning

Toegangscontrole wordt al jaren toegepast via tags, pasjes of andere overdraagbare oplossingen. De toezicht hierop is beperkt en gebruikers weten dit soort systemen steeds gemakkelijker te omzeilen. Om die reden wordt toegangscontrole via gezichtsherkenning steeds populairder. Zeker op vakantieparken biedt dit een oplossing om de vele bezoekers te managen, waarbij bezoekers zonder handeling hoeven uit te voeren toegang kunnen krijgen tot faciliteiten.

Bezoekersmanagement door toegangscontrole

Beheerders van het toegangscontrole systeem kunnen gemakkelijk en gecentraliseerd via de webbrowser of via de Hik-Connect app informatie invoeren. Met een herkenning van 0.2 seconde en een accuraatheid van 99% beheer jij je bezoekers op een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke wijze. Gebruikers kunnen gemakkelijk camera’s via de ‘live view’ mode bekijken, deuren openen en sluiten, events checken en nog veel meer.

De ingebouwde ‘anti-spoofing’ technologie zorgt dat afbeeldingen van personen met een verhoogde veiligheid worden opgeslagen. De verzamelde data wordt geëncrypt bewaard en de ‘privacy protection mode’ verzekerd de veiligheid van de persoonsgegevens.

Users van het toegangscontrole systeem kunnen nog steeds andere methoden toepassen voor toegangscontrole, waaronder de pasjes, PIN-codes, fingerprint, tags of iris-scans.

Toepassingen in recreatie

Heb jij ook moeite om bezoekers te managen? Bezoekers die zich niet melden bij de receptie maar wel gebruik maken van de faciliteiten? En wil jij daar meer toezicht op? Wij kunnen helpen.

Wij bieden een oplossing voor bijvoorbeeld de toegang van zwembaden, speelruimtes en/of kleedruimtes. Op deze manier zijn alleen de bezoekers welkom die zich hebben gemeld bij de receptie of die gast zijn in jouw recreatie omgeving.

Technische specificaties voor toegangscontrole

De module bevat een ingebouwde dual-lens die ook werkt onder (extreem) donkere omstandigheden. De deel-learning algoritmes zorgen voor een accurate herkenning van gezichten. De modules kunnen worden aangesloten op toegangspoorten met een simpele I/O schakelaar. Denk hierbij aan toegangspoortjes of slagbomen.

Je hebt wellicht vragen over de AVG? Daar kunnen wij bij helpen! Met een simpele instelling kunnen we opgeslagen gegevens ook weer verwijderen, bijvoorbeeld wanneer een gast de camping weer verlaat.

Geïnteresseerd ⁉️ Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op.

Zullen we bellen over de mogelijkheden van
toegangscontrole via gezichtsherkenning?

Met het verzenden van uw gegevens ga ja akkoord met onze algemene voorwaarden.

Toegang via gezichtsherkenning
Toegang via pasjes, PIN-codes, fingerprints, tags en iris-scans
Herkenning binnen 0.2 seconde
Accuraatheid van 99%
Wij installeren met kennis en vakmanschap

Wij maken graag gebruik van alle opties die een IP-camera te bieden heeft. Waar de traditionele installateur stopt, begint ons specialisme. Camera’s waar je dus écht wat aan hebt (in het donker).

Onze oplossingen
Agrarisch

IP-beveiliging binnen de agrarische sector zorgt voor zorgelozer ondernemen. Wij hebben veel boeren in de regio Ommen mogen voorzien van IP-camera’s. Zij kunnen op afstand, via de smartphone, zien wat er in de afkalfstal gebeurd.

Thuis

IP-camera’s moeten natuurlijk doen waar ze voor gemaakt zijn: beveiligen! In tegenstelling tot de analoge systemen is het beveiligingen met IP-camera’s vele malen beter: jij hebt altijd en overal via je smartphone inzicht in je beelden.

Retail

Bewaken is het hoofddoel van IP-camera’s. Maar wist je ook dat je met een IP-camera kunt meten hoeveel klanten er in jouw winkel of jouw bedrijf komen? En dat deze camera’s zelfs het gedrag dat klanten vertonen kunnen meten?

Ben jij eigenaar of manager van een camping? Of ben jij nauw betrokken bij de recreatiesector? Camera's kunnen een toegevoegde waarde leveren op het gebied van beveiliging, maar ook het verzamelen van data middels Artificial Intelligence

Sportclub

Veilig sporten: dat wil iedere club voor haar leden. Maar hoe waarborg je een veilige omgeving? Een camera in de kantine of in andere accomodaties verhoogt de veiligheid van zowel je eigen leden, als de bezoekende leden.

Toegang

Van simpele deurbellen tot intercomsystemen. Wij installeren jouw toegangscontrole aan de (voor)deur van A tot Z! Automatisch je deur openen op afstand? Geen probleem! Onze slimme sloten bieden daar een oplossing voor.