Stal camera voor afkalven

Stel je voor, altijd toezicht op hetgeen gebeurt binnen jouw bedrijf. Toezicht met een camera in de afkalfstal of warmte meten op bepaalde plaatsen op je agrarische erf. Dat wil toch iedere boer?

Wij bieden een oplossing voor alle boeren die het zichzelf wat gemakkelijker willen maken. Wil jij bijvoorbeeld zicht op de afkalf stal met een camera? Of wil jij je melk- en/of voerrobots in de gaten houden van afstand? Wil jij de temperatuur meten en hooibroei voorkomen? Dan biedt uwcamerabeveiliger.nl een oplossing.

Een moderne boer hoeft nooit meer ’s nachts zijn bed uit om te checken of alles in de stal nog goed gaat. Wij bieden een oplossing om altijd en overal controle te hebben over je agrarische activiteiten. Wij bieden de ‘normale’ IP-camerabeveiliging of sector gespecialiseerde oplossing. En dat alles tegen een betaalbare prijs en een specialistische oplevering.

Benieuwd naar de opties? Of geïnteresseerd in een aantal referenties? Vul hieronder je gegevens in en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al jouw vragen.

Stel nu je pakket samen: met een camera in de stal meer inzicht!

Onze oplossingen
Agrarisch

IP-beveiliging binnen de agrarische sector zorgt voor zorgelozer ondernemen. Wij hebben veel boeren in de regio Ommen mogen voorzien van IP-camera’s. Zij kunnen op afstand, via de smartphone, zien wat er in de afkalfstal gebeurd.

Thuis

IP-camera’s moeten natuurlijk doen waar ze voor gemaakt zijn: beveiligen! In tegenstelling tot de analoge systemen is het beveiligingen met IP-camera’s vele malen beter: jij hebt altijd en overal via je smartphone inzicht in je beelden.

Retail

Bewaken is het hoofddoel van IP-camera’s. Maar wist je ook dat je met een IP-camera kunt meten hoeveel klanten er in jouw winkel of jouw bedrijf komen? En dat deze camera’s zelfs het gedrag dat klanten vertonen kunnen meten?

Ben jij eigenaar of manager van een camping? Of ben jij nauw betrokken bij de recreatiesector? Camera's kunnen een toegevoegde waarde leveren op het gebied van beveiliging, maar ook het verzamelen van data middels Artificial Intelligence

Sportclub

Veilig sporten: dat wil iedere club voor haar leden. Maar hoe waarborg je een veilige omgeving? Een camera in de kantine of in andere accomodaties verhoogt de veiligheid van zowel je eigen leden, als de bezoekende leden.

Toegang

Van simpele deurbellen tot intercomsystemen. Wij installeren jouw toegangscontrole aan de (voor)deur van A tot Z! Automatisch je deur openen op afstand? Geen probleem! Onze slimme sloten bieden daar een oplossing voor.

Wij installeren camera's in afkalf stallen met kennis en vakmanschap

Wij maken graag gebruik van alle opties die een IP-camera te bieden heeft. Waar de traditionele installateur stopt, begint ons specialisme. Camera’s waar je dus écht wat aan hebt (in het donker).

Stel nu je pakket samen: met een camera in de stal meer inzicht!