Camera in de kantine

Veilig sporten: dat wil iedere club voor haar leden. Maar hoe waarborg je een veilige omgeving? Een camera in de kantine of in andere accomodaties verhoogt de veiligheid van zowel je eigen leden, als de bezoekende leden.

Stel nu je pakket samen: maak je sportclub veiliger met een camera in de kantine

Het doel is om je leden een veilige sportomgeving te bieden. Daarvoor zijn camera’s in de kantine of in overige accomodaties een goede oplossing om de veiligheid van je leden te garanderen. Dat hoeft niet uitbundig en uitgebreid, maar kan ook op een effectieve en subtiele manier. Zo bieden de turretcamera’s van Hikvision de mogelijkheid om op een zichtbare, maar toch subtiele manier camerabeveiliging aan te brengen in gangen en ruimtes.

Het doel van een camera in de kantine op de sportclub of in andere accomodaties is bijvoorbeeld om diefstal tegen te gaan en/of vandalisme te voorkomen. Het kan achteraf handig zijn om beelden te hebben van incidenten, maar primair is het doel om de daders op voorhand af te schrikken maar ook om uit te stralen dat jullie als club er alles aan doen om een veilig sportklimaat te creëren.

Uwcamerabeveiliger.nl is dealer van Hikvision en levert op maat gemaakte oplossingen. “Voor elke wens, een passende lens”

Onze oplossingen
Agrarisch

IP-beveiliging binnen de agrarische sector zorgt voor zorgelozer ondernemen. Wij hebben veel boeren in de regio Ommen mogen voorzien van IP-camera’s. Zij kunnen op afstand, via de smartphone, zien wat er in de afkalfstal gebeurd.

Thuis

IP-camera’s moeten natuurlijk doen waar ze voor gemaakt zijn: beveiligen! In tegenstelling tot de analoge systemen is het beveiligingen met IP-camera’s vele malen beter: jij hebt altijd en overal via je smartphone inzicht in je beelden.

Retail

Bewaken is het hoofddoel van IP-camera’s. Maar wist je ook dat je met een IP-camera kunt meten hoeveel klanten er in jouw winkel of jouw bedrijf komen? En dat deze camera’s zelfs het gedrag dat klanten vertonen kunnen meten?

Ben jij eigenaar of manager van een camping? Of ben jij nauw betrokken bij de recreatiesector? Camera's kunnen een toegevoegde waarde leveren op het gebied van beveiliging, maar ook het verzamelen van data middels Artificial Intelligence

Sportclub

Veilig sporten: dat wil iedere club voor haar leden. Maar hoe waarborg je een veilige omgeving? Een camera in de kantine of in andere accomodaties verhoogt de veiligheid van zowel je eigen leden, als de bezoekende leden.

Toegang

Van simpele deurbellen tot intercomsystemen. Wij installeren jouw toegangscontrole aan de (voor)deur van A tot Z! Automatisch je deur openen op afstand? Geen probleem! Onze slimme sloten bieden daar een oplossing voor.

Wij installeren camera's in de kantine bij sportclubs met kennis en vakmanschap

Wij maken graag gebruik van alle opties die een IP-camera te bieden heeft. Waar de traditionele installateur stopt, begint ons specialisme. Camera’s waar je dus écht wat aan hebt (in het donker).

Stel nu je pakket samen: maak je sportclub veiliger met een camera in de kantine