Pakket samenstellen

Uw samengestelde prijs

Bij vragen staan we voor
je klaar: 0529 46 20 58

Altijd inbegrepen bij Uwcamerabeveiliger
Hik-Connect.jpg

Mobiele app

Uw smartphone is uw controlecentrum. Vanuit de app regelt u zaken zoals het live kijken van de beelden, het terugkijken van beelden en het afhandelen van meldingen. Uwcamerabeveiliger.nl kan via afstand instellingen aanpassen, uitsluitend met de toestemming vanuit uw app/toestel. Daardoor is Uwcamerabeveiliger.nl altijd dichtbij als het om service gaat.

Installatie.jpg

Installatie

Onze installatie wordt uitgevoerd door HSCA-gecertificeerde monteurs. Dat wil zeggen dat u zeker kunt zijn dat alles vakkundig, maar vooral veilig wordt geïnstalleerd. Wel zo fijn met producten die op internet worden aangesloten.

Motion.png

Detectie van beweging

De camera’s van Uwcamerabeveiliger.nl reageren op beweging, waardoor we voor u de meest relevantie beelden inzichtelijk kunnen maken. Hierdoor hoeft u niet lang te zoeken naar de meest relevante beelden.

Service-op-afstand.png

Service (op afstand)

Wij komen bij u thuis om de inventarisatie uit te voeren en een offerte op te stellen. Daarna hoeft u niets zelf te doen: wij dragen zorg voor de installatie van A tot Z. Na afloop kunt u alles zelf bedienen via uw smartphone. Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn, kunnen wij service via afstand leveren. U heeft een vaste contactpersoon en kunt in alle gevallen service verwachten van degene waar u in het voortraject ook contact mee hebt gehad.

Offerte-scaled.jpeg

Offerte proces

De prijs die Uwcamerabeveiliger.nl op de offertes zet is een prijs voor een volledige camera installatie. Hierbij zullen we met behulp van 360-graden video de beste Hikvision camera's selecteren en een nauwkeurige inschatting maken van de kosten. Op die manier geven we u vooraf de meest nauwkeurige prijsopgave.

Blijf-in-contact.png

Blijf in contact met UCB

Op onze website schrijven wij regelmatig nieuwe content over wat beveiligingscamera's kunnen betekenen in verschillende bedrijfstakken. Verder is ons YouTube kanaal voorzien van nuttige instructievideo's die u kunt raadplegen om het maximale uit uw systeem te halen. U kunt ons bereiken via de DM's van Instagram, Facebook, via ons telefoonnummer 0529-462058, whats-app (06-22001311) en uiteraard via mail.