Camera in de paardenstal

Uwcamerabeveiliger.nl heeft diverse klanten geholpen om meer zicht te krijgen in paardenstallen met behulp van camera’s. Met een camera in de paardenstal kun je naast 24/7 monitoren hoe en paard zich beweegt, ook waardevolle eigendommen in de gaten houden. Denk bijvoorbeeld aan de opslag van zadels.

Camera’s zijn primair om een groot en onoverzichtelijk terrein te beveiligen. Maar camera’s worden tegenwoordig voor veel meer doeleinden in gezet. Denk daarbij bijvoorbeeld aan camera’s in paardenstallen. Het monitoren van het welzijn van een paard is één reden om camera’s in paardenstallen op te hangen. Een andere reden is om het veulenen van een paard te monitoren. Wij bieden een oplossing voor alle ruiters die het zichzelf wat gemakkelijker willen maken. 

Met camera’s in paardenstallen ben je altijd dichtbij. Dat wil zeggen dat afstand minder relevant wordt en je met een een geruster hart het thuisfront kunt verlaten. Daarbij installeren wij ook camera’s met geluid. Op deze manier kun je niet alleen via beeld in de gaten houden wat er in de stal gebeurd, maar kun je ook horen wat erin de stal gebeurd. Wel zo handig!

Benieuwd naar de opties? Of geïnteresseerd in een aantal referenties? Stel hieronder uw pakket samen of neem contact met ons op!

Stel nu je pakket samen: weten wat camera's in de paardenstal kost!

Onze oplossingen
Agrarisch

IP-beveiliging binnen de agrarische sector zorgt voor zorgelozer ondernemen. Wij hebben veel boeren in de regio Ommen mogen voorzien van IP-camera’s. Zij kunnen op afstand, via de smartphone, zien wat er in de afkalfstal gebeurd.

Thuis

IP-camera’s moeten natuurlijk doen waar ze voor gemaakt zijn: beveiligen! In tegenstelling tot de analoge systemen is het beveiligingen met IP-camera’s vele malen beter: jij hebt altijd en overal via je smartphone inzicht in je beelden.

Retail

Bewaken is het hoofddoel van IP-camera’s. Maar wist je ook dat je met een IP-camera kunt meten hoeveel klanten er in jouw winkel of jouw bedrijf komen? En dat deze camera’s zelfs het gedrag dat klanten vertonen kunnen meten?

Ben jij eigenaar of manager van een camping? Of ben jij nauw betrokken bij de recreatiesector? Camera's kunnen een toegevoegde waarde leveren op het gebied van beveiliging, maar ook het verzamelen van data middels Artificial Intelligence

Sportclub

Veilig sporten: dat wil iedere club voor haar leden. Maar hoe waarborg je een veilige omgeving? Een camera in de kantine of in andere accomodaties verhoogt de veiligheid van zowel je eigen leden, als de bezoekende leden.

Toegang

Van simpele deurbellen tot intercomsystemen. Wij installeren jouw toegangscontrole aan de (voor)deur van A tot Z! Automatisch je deur openen op afstand? Geen probleem! Onze slimme sloten bieden daar een oplossing voor.

Wij installeren camera's in paardenstallen met kennis en vakmanschap

Wij maken graag gebruik van alle opties die een IP-camera te bieden heeft. Waar de traditionele installateur stopt, begint ons specialisme. Camera’s waar je dus écht wat aan hebt (in het donker).

Stel nu je pakket samen: weten wat camera's in de paardenstal kost!