Camerabeveiliging en personeel: hoe ga je daar mee om?

Camerabeveiliging dient in de basis voor het beveiligen tegen diefstal, geweld of vandalisme. Als eigenaar van een bedrijf heb je goede intenties om voor personeel een veilige werkomgeving te creëren. Camerabeveiliging kan dan een goede oplossing zijn.

“Hé eigenaar: komen jouw intenties met camerabeveiliging ook overeen met wat je personeel ervaart?”

Personeel en camerabeveiliging

Uwcamerabeveiliger.nl maakt ontzettend veel situaties mee waarin jij als personeelslid van een bedrijf of eigenaar van een onderneming niet weet wat de regels zijn. Waar mag je een camera ophangen? Met welk doel mag je de beelden raadplegen? Wie mogen de camera’s inzien?

Om die reden gaan wij bij Uwcamerabeveiliger.nl niet alleen over het ophangen van camera’s, maar denken wij altijd mee welke gevolgen camerabeveiliging heeft voor uw personeel.

Uwcamerabeveiliger.nl: wij denken mee

Omdat de wetgeving veel ruimte laat in wat wel en wat niet mag, lopen wij graag vooruit en informeren uitgebreid. Wij laten je niet zitten met de gevolgen van camerabeveiliging, maar denken ook aan zaken waar jij niet over na hebt gedacht.

Wil je meer weten? Download onze 5 tips over camerabeveiliging en personeel. Zo ben je alvast op de hoogte en weet je zeker dat Uwcamerabeveiliger.nl een partij is die verder denkt dan alleen het ophangen van camera’s.

Onze oplossingen
Agrarisch

IP-beveiliging binnen de agrarische sector zorgt voor zorgelozer ondernemen. Wij hebben veel boeren in de regio Ommen mogen voorzien van IP-camera’s. Zij kunnen op afstand, via de smartphone, zien wat er in de afkalfstal gebeurd.

Thuis

IP-camera’s moeten natuurlijk doen waar ze voor gemaakt zijn: beveiligen! In tegenstelling tot de analoge systemen is het beveiligingen met IP-camera’s vele malen beter: jij hebt altijd en overal via je smartphone inzicht in je beelden.

Retail

Bewaken is het hoofddoel van IP-camera’s. Maar wist je ook dat je met een IP-camera kunt meten hoeveel klanten er in jouw winkel of jouw bedrijf komen? En dat deze camera’s zelfs het gedrag dat klanten vertonen kunnen meten?

Ben jij eigenaar of manager van een camping? Of ben jij nauw betrokken bij de recreatiesector? Camera's kunnen een toegevoegde waarde leveren op het gebied van beveiliging, maar ook het verzamelen van data middels Artificial Intelligence

Sportclub

Veilig sporten: dat wil iedere club voor haar leden. Maar hoe waarborg je een veilige omgeving? Een camera in de kantine of in andere accomodaties verhoogt de veiligheid van zowel je eigen leden, als de bezoekende leden.

Toegang

Van simpele deurbellen tot intercomsystemen. Wij installeren jouw toegangscontrole aan de (voor)deur van A tot Z! Automatisch je deur openen op afstand? Geen probleem! Onze slimme sloten bieden daar een oplossing voor.

Wij installeren met kennis en vakmanschap

Wij maken graag gebruik van alle opties die een IP-camera te bieden heeft. Waar de traditionele installateur stopt, begint ons specialisme. Camera’s waar je dus écht wat aan hebt (in het donker).