Meldingen op uw telefoon bij iedere beweging

Stelt u zich eens voor: er komt iemand uw erf op rijden, maar u kunt de oprit niet de hele dag door in de gaten houden. Desondanks wilt u graag weten wie uw erf betreedt. Is er een oplossing voor dit dilemma?

Wij leveren camera’s met een slimme techniek die u elk moment van de dag informeren over gewenste en ongewenste bezoeken op uw erf. Dit doen wij middens line-crossing detection & intrusion detection.

Line-crossing Detection

De Line-Crossing Detection-functie in Hikvision camera’s maakt gebruik van slimme algoritmen om beweging te detecteren wanneer een object een vooraf ingestelde virtuele lijn overschrijdt. Dit kan bijzonder nuttig zijn om ongeautoriseerde toegang tot bepaalde gebieden te controleren. Of het nu gaat om het beschermen van een bedrijfspand, een parkeerplaats, of een woonwijk, deze functie biedt een extra laag beveiliging door onmiddellijk een waarschuwing te genereren zodra een object de virtuele lijn passeert. Het stelt gebruikers in staat om snel te reageren op potentieel verdachte activiteiten.

646f75b8-dc31-4a40-77ce-37a0fd72757d

Intrusion Detection (Indringingsdetectie)

De Intrusion Detection-functie gaat nog een stap verder door het mogelijk te maken specifieke gebieden te definiëren waarin geen beweging mag plaatsvinden. Zodra een object dit aangewezen gebied binnendringt, genereert de Hikvision camera onmiddellijk een alarmmelding. Dit is uiterst nuttig voor het beschermen van gevoelige zones zoals serverruimtes, magazijnen of privéwoningen. Door de flexibiliteit om de gevoeligheid en het gedrag van de detectie aan te passen, kunt u deze functie afstemmen op uw specifieke behoeften en beveiligingsdoelen.

Voordelen van Line-Crossing en Intrusion Detection in Hikvision Camera’s:

  • Snelle detectie van ongeautoriseerde toegang en verdachte activiteiten.
  • Real-time waarschuwingen via meldingen op uw mobiele apparaat of e-mail.
  • Aanpasbare instellingen voor nauwkeurige en betrouwbare detectie.
  • Verbeterde beveiliging van uw eigendommen en gemoedsrust.
Weten wat camera beveiliging kost?

Meer informatie?

Meer informatie? Wij nemen gratis en vrijblijvend contact met u op om meer informatie te verstrekken. Vul uw gegevens in via de button hieronder en wij nemen contact met u op voor een afspraak.

U kunt ook uw pakket alvast samenstellen. Aan de hand van de ‘Pakket samenstellen’ tool zet u uw wensen alvast op een rijtje.