Meer toezicht in en rondom uw stallen

Kunt u zich een gevoel voorstellen waarbij u meer veiligheid ervaart in en rondom uw stallen? Dat u meer toezicht heeft in een stal? Ook als u niet op locatie bent? En dat u met 3 klikken op uw smartphone wél toezicht heeft over alle waardevolle bezittingen die in een stal aanwezig zijn?

Installatie van camera's in de stal

Wij installeren IP-camera’s. Camera’s die aangesloten zijn op internet, op de meest veilige manier. Hierdoor heeft u op afstand meer (in)zicht in wat er in de stallen gebeurd. Denk hierbij aan het controleren van de gesteld van de paarden, toezicht houden op (on)genodigde gasten en/of toezicht over de waardevolle bezittingen zoals een zadel opslag.

Weten wat het kost? Op onze website kunt u gratis uw installatie samenstellen. U krijgt een richtprijs van de installatie die u zelf heeft samengesteld.

Liever een offerte op maat? Dat kan! Maak gebruik van onze gratis inventarisatie om een nauwkeurige offerte te ontvangen. Geheel gratis en vrijblijvend.

Weten wat camera beveiliging kost?

Meer informatie?

Meer informatie? Wij nemen gratis en vrijblijvend contact met u op om meer informatie te verstrekken. Vul uw gegevens in via de button hieronder en wij nemen contact met u op voor een afspraak.

U kunt ook uw pakket alvast samenstellen. Aan de hand van de ‘Pakket samenstellen’ tool zet u uw wensen alvast op een rijtje.

Onze oplossingen
Agrarisch

IP-beveiliging binnen de agrarische sector zorgt voor zorgelozer ondernemen. Wij hebben veel boeren in de regio Ommen mogen voorzien van IP-camera’s. Zij kunnen op afstand, via de smartphone, zien wat er in de afkalfstal gebeurd.

Thuis

IP-camera’s moeten natuurlijk doen waar ze voor gemaakt zijn: beveiligen! In tegenstelling tot de analoge systemen is het beveiligingen met IP-camera’s vele malen beter: jij hebt altijd en overal via je smartphone inzicht in je beelden.

Retail

Bewaken is het hoofddoel van IP-camera’s. Maar wist je ook dat je met een IP-camera kunt meten hoeveel klanten er in jouw winkel of jouw bedrijf komen? En dat deze camera’s zelfs het gedrag dat klanten vertonen kunnen meten?

Ben jij eigenaar of manager van een camping? Of ben jij nauw betrokken bij de recreatiesector? Camera's kunnen een toegevoegde waarde leveren op het gebied van beveiliging, maar ook het verzamelen van data middels Artificial Intelligence

Sportclub

Veilig sporten: dat wil iedere club voor haar leden. Maar hoe waarborg je een veilige omgeving? Een camera in de kantine of in andere accomodaties verhoogt de veiligheid van zowel je eigen leden, als de bezoekende leden.

Toegang

Van simpele deurbellen tot intercomsystemen. Wij installeren jouw toegangscontrole aan de (voor)deur van A tot Z! Automatisch je deur openen op afstand? Geen probleem! Onze slimme sloten bieden daar een oplossing voor.

Wij installeren met kennis en vakmanschap

Wij maken graag gebruik van alle opties die een IP-camera te bieden heeft. Waar de traditionele installateur stopt, begint ons specialisme. Camera’s waar je dus écht wat aan hebt (in het donker).